Contact en organisatie

ANBI status

 

ANBI_FC_schaduw-logoHet Houtfestival heeft de ANBI status. Hiernaast vindt je alle stukken. Lees hier meer over deze status.

 

Statuten 2016

Beleidsplan 2016

ANBI profiel

Verslag Houtfestival 2015

 

Muliplex jaarrekening 2014

Multiplex jaarrekening 2015

Multiplex jaarrekening 2016

 

 

De Belastingdienst heeft Stichting voor Kulturele Samenwerking Multiplex organisator van het Houtfestival aangemerkt als een Culturele ANBI. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Voor meer informatie kijk op de website van de Belastingdienst onder Culturele ANBI.

 

Ons rekeningnummer is NL93 INGB 0006 4948 24
t.n.v. Stichting voor Kulturele Samenwerking Multiplex

Het Houtfestival lid van EFWMF

Sinds een paar jaar is het festival lid van de  EFWMF: het European Forum of Worldwide Music Festivals.

Algemene informatie

 

Rechtsvorm Stichting
Statutaire naam Stichting voor Kulturele Samenwerking Multiplex
Statutaire zetel Haarlem
Ook genoemd Stichting Multiplex
Zoeknaam Houtfestival
KvK nummer 41224182
Activiteiten Houtfestival
Doelstelling het bevorderen en begeleiden van uitwisselingen op cultureel gebied tussen de verschillende in de regio Haarlem levende migrantengroepen en de autochtone bevolking en het stimuleren van de overheid en van sociale en culturele instellingen tot het schenken van structurele aandacht aan deze uitwisseling

Code Cultural Governance (pdf download)

Bezoekadres (Alleen op afspraak)

De Greiner
Voorhelmstraat 23-25
2015 ZM Haarlem

 

www.houtfestival.nl
info@houtfestival.nl

 

Postadres

Postbus 250
2000 AG Haarlem

Een vraag of opmerking?

Organisatie / bestuur

Aantal bestuursleden 3
Is er een directie/dagelijks bestuur Nee
Is er een persoon in dienst Nee

Leden

Naam Titel/functie beloning
Astrid Hart voorzitter geen
Marleen Klooswijk secretaris geen
Rob de Nieuwe penningmeester geen
Pim Huurdeman bestuurslid geen
Emiel Barendsen bestuurslid geen

Bereikbaarheid & Plattegrond

Stadspark de Haarlemmerhout ligt bij het Provinciehuis, 20 minuten lopen vanaf Station Haarlem Centraal. Goed te bereiken per bus: lijnen 50, 51, 90 en 140 naar halte Dreef of vele lijnen richting Tempelierstraat. Er is weinig parkeergelegenheid; de dichtstbijzijnde garage is Houtplein (7 minuten loopafstand).

Kleine geschiedenis

De Haarlemmerhout, ter plaatse ook bekend als De(n) Hout, is een stadsbos aan de zuidkant van Haarlem. Het maakte vroeger deel uit van een groter bos (Holtland), dat zich uitstrekte tot het Haagse Bos. De Haarlemmerhout bestaat als bos al vanaf het begin van onze jaartelling. Het werd populair in de Gouden Eeuw toen rijke handelaren uit Haarlem en Amsterdam rust zochten in de natuur. Hun oog viel al snel op Haarlem dat in die tijd vanaf Amsterdam nog relatief ver was. In de natuur van Haarlem stichtte men buitenplaatsen waar de rijke handelaren in de zomer vertoefden. De nabijheid van bos en water (het Spaarne) was de belangrijkste trekpleister voor de rijken. Het bos waarin de buitenplaatsen gevestigd werden, ging later Haarlemmerhout heten. (bron: Wikipedia)